July 20, 2024
Dota 2 Dota 2 Gids

Samenwerken met de juiste sidekicks kan Techies veranderen in een krachtpatser in Dota 2-rijbanen.

  • February 6, 2024
  • 3 min read
Samenwerken met de juiste sidekicks kan Techies veranderen in een krachtpatser in Dota 2-rijbanen.

Techies, de beruchte sloopexpert in Dota 2, is sinds Patch 7.31 geëvolueerd van een base-defending, game-stalling menace tot een formidabele Position 4 support. Met een kit die is ontworpen voor lane-druk en teamgevechten, is Techies een populaire keuze geworden in zowel professioneel als casual spel. Die blast off gevolgd door de triple mine combo, perfect gesynchroniseerd met een tazer explosie, is gewoon erg efficiënt. Om de kracht van deze explosieve held echt te benutten, is het cruciaal om hem aan de juiste lane-partner te koppelen. Hier verkennen we de top vijf Offlaners die synergetisch werken met Techies, waardoor de laningfase een nachtmerrie wordt voor tegenstanders.

Ze hebben Techies officieel onderschat… Grote fout!

Top 5 beste lan-partners voor Techies in Dota 2

Techies gedijt goed samen met tanky Offlaners die kunnen profiteren van de chaos die hij creëert. Laten we eens kijken naar de vijf beste partners die de sterke punten van Techies kunnen versterken:

Doom

Doom Dota 2 lane with Techies

Doom, een dominante kracht in de huidige meta, wordt een niet te stoppen Offlaner met Techies aan zijn zijde. De vaardigheden Blast Off! en Sticky Bomb van Techies weerhouden vijanden ervan om de strijd aan te gaan, waardoor Doom ongestraft kan farmen en treiteren. Hoewel hun combo geen directe synergie heeft, is de ruimte die Techies creëert van onschatbare waarde voor Doom, vooral na level 6, waar de vijandelijke Carry voor een grimmige keuze staat: de lane verlaten of ten prooi vallen aan dit dodelijke duo.

Axe

Axe Dota 2 lane with Techies

Axe’s lane dominantie is bekend, maar met Techies wordt hij een moordmachine. De intimidatie van het duo met Sticky Bomb en Battle Hunger dwingt tegenstanders om hun middelen snel uit te putten. Een goed getimede Blast Off! van Techies, gecombineerd met Axe’s Berserker’s Call, resulteert vaak in een gegarandeerde kill, terwijl Techies’ mogelijkheid om kampen te stapelen Axe’s farm nog verder versnelt.

Tidehunter

Tidehunter Dota 2 lane with Techies

Tidehunters tankiness en lane sustain maken hem een solide partner voor Techies. Zijn Gush-vaardigheid, die armor en slows vermindert, verhoogt de schade van Techies met de rechtermuisknop en de effectiviteit van Sticky Bomb. Samen oefenen ze meedogenloze druk uit, waardoor het voor de vijandelijke Carry bijna onmogelijk wordt om de laningfase zonder slachtoffers te overleven.

Primal Beast

Primal Beast Dota 2 lane with Techies

De duurzaamheid en vroege magische schade van Primal Beast maken hem tot een formidabele Offlaner. In combinatie met Techies boezemen ze angst in bij de vijandelijke Carry. De synergie tussen Primal Beast’s Onslaught en Techies’ Blast Off! leidt tot gemakkelijke stuns en kills. Als ze level 6 bereiken, werken hun ultimates samen om tegenstanders in de val te lokken en uit te schakelen met een combinatie van Proximity Mines en Pulverize.

Centaur Warrunner

Centaur Warrunner Dota 2 lane with Techies

Ondanks een dip in populariteit blijft Centaur Warrunner een krachtige Offlaner met Techies. Zijn vermogen om aan te vallen met Hoof Stomp zet Techies op voor een succesvolle Blast Off, terwijl Double Edge voor de dood zorgt. Er is echter een risico dat Centaur kan afvallen als het spel zich uitstrekt tot in de late stadia.

De val is gezet!

Als een van de sterkste Position 4 supports van Dota 2 kan Techies eigenhandig de laningfase in het voordeel van zijn team kantelen. De juiste lane-partner vergroot niet alleen de impact van Techies, maar demoraliseert ook de vijand en maakt zo de weg vrij voor de overwinning. Deze gids is bedoeld om spelers te helpen hun effectiviteit met Techies te maximaliseren en het slagveld te domineren. Succes en veel plezier met gamen!

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *