April 24, 2024
eSports eSports Nieuws

Sony Group verhoogt aantrekkingskracht esports wereldkampioenschap, op naar Riyad

  • March 21, 2024
  • 2 min read
Sony Group verhoogt aantrekkingskracht esports wereldkampioenschap, op naar Riyad

Sony Group en de Esports World Cup Foundation (EWCF) hebben hun krachten gebundeld om samen te werken aan initiatieven voor de Esports World Cup.

Dit partnerschap, dat voor meerdere jaren is aangegaan, combineert de gerenommeerde gamingproducten en entertainmentexpertise van Sony met de visie van de EWC om de wereldwijde gaming- en esports-gemeenschappen te verenigen via de populairste games.

Hun gezamenlijke doel is om de aantrekkingskracht van gaming en esports uit te breiden naar spelers en fans over de hele wereld. De eerste Esports World Cup vindt deze zomer plaats in Riyad, Saoedi-Arabië.

Als onderdeel van de samenwerking zal Sony Pictures Entertainment een documentaireserie produceren over de spelers en games van de Esports World Cup. Sony Interactive Entertainment zal samen met Sony ook mogelijkheden onderzoeken om getalenteerde makers en individuen in de regio te ondersteunen.

Sony Music Entertainment zal het volkslied voor de Esports World Cup 2024 creëren. CEO van EWCF, Ralf Reichert, verklaarde dat Sony de perfecte partner is voor de Esports World Cup en dat het hun doel is om nieuwe normen te stellen voor live esports-evenementen.

Sony is de perfecte partner voor de Esports World Cup

Ralf Reichert

Toshimoto Mitomo, Executive Deputy President en CSO van Sony Group Corporation, deelde hun enthousiasme om de Esports World Cup aantrekkelijker te maken voor fans over de hele wereld door gebruik te maken van technologie en creativiteit uit hun verschillende bedrijven.

We zijn enthousiast om de Esports World Cup leuker en boeiender te maken voor fans over de hele wereld door gebruik te maken van de creativiteit en technologie van onze verschillende bedrijven.

Toshimoto Mitomo

Hij vertelde ook dat Sony de esportservaring heeft verbeterd door middel van initiatieven zoals PlayStation Tournaments en de EVO fighting game-serie. De Esports World Cup, georganiseerd door EWCF, is een unieke viering van competitief gamen en esports fandom.

Deze zomer strijden de beste esports-organisaties in Riyad om de grootste prijzenpot in de geschiedenis van esports. Onlangs zijn tien populaire titels toegevoegd aan de lijst van deelnemende games, en binnenkort worden er meer aangekondigd.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *