April 22, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Speel de mythische waterstuurtechniek vrij in Fortnite Hoofdstuk 5 Seizoen 2

  • April 4, 2024
  • 2 min read
Speel de mythische waterstuurtechniek vrij in Fortnite Hoofdstuk 5 Seizoen 2

Het wachten is voorbij, want Korra voegt zich bij Fortnite in Hoofdstuk Vijf, Seizoen Twee. Als je dacht dat Aangs introductie en Korra’s questline grote hoogtepunten waren van de Fortnite x Avatar-samenwerking, wacht dan maar tot je Korra’s unieke wapen, de mythische waterstuurtechniek, te pakken krijgt.

De spannende samenwerking waar veel fans op hebben gewacht, is nu live. Je kunt genieten van ATLA-thema-items zoals glijders, skins en cosmetica totdat het evenement is afgelopen. Laten we eens kijken hoe je Korra’s mythische waterstuurtechniek het beste kunt gebruiken in Fortnite. We laten je zien waar je dit krachtige voorwerp kunt vinden en hoe je het kunt gebruiken.

De nieuwe techniek vinden in Fortnite

Zoek naar de mythische waterstuurtechniek in gele, gouden, blauwe en zilveren kisten. Je kunt het ook vinden als willekeurige buit op de grond of in Supply Drones en SHADOW Briefing Supply Drops in Fortnite.

Het is niet moeilijk om het te vinden, ook al is het een uniek mythisch item. Sommige spelers hebben het zelfs gevonden in Reckless Railways. Als je een route boordevol kisten nodig hebt om je kansen op een waterstuurtechniek te vergroten, bekijk dan onze beste schatzoekroute voor Fortnite Hoofdstuk Vijf, seizoen twee.

In Fortnite is Korra’s mythische waterstuurtechniek een hulpmiddel waarmee je zowel vijanden kunt verwonden als jezelf kunt genezen. Het schadelijke deel bestaat uit het afvuren van ijsraketten op je vijanden. Het is ongelimiteerd, maar je moet even pauzeren om het weer op te laden als je alles hebt opgebruikt.

Wees wel voorzichtig bij het herladen. Je hebt een coole animatie zoals in Avatar, maar vijanden kunnen je in die tijd raken. Omgekeerd kun je in het water genezen en tot 100 gezondheidspunten terugkrijgen. Dat geldt voor elk water, van oceaan tot rivieren, van meren tot de Sphinx-rivier.

Als je in het water bent, gloeit je personage blauw op en een zacht geluid laat je weten dat je gezondheid terugkomt. Onthoud wel dat de waterstuurtechniek je gezondheid versterkt, niet je schild.

Dit item is niet echt krachtig, vooral niet als je vijand klaar staat om je aan te vallen. Als je het toch wilt gebruiken om aan te vallen, blijf dan niet stilstaan terwijl je projectielen afvuurt. In plaats daarvan kun je dit item beter bewaren voor healing. In combinatie met de snelheidsboost van de Sphinx is het handig om te hergroeperen en te helen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *