April 23, 2024
Dota 2 Dota 2 Nieuws

Team Falcons verzekert zich van plek in grote finale DreamLeague seizoen 22 Dota 2

  • March 11, 2024
  • 2 min read
Team Falcons verzekert zich van plek in grote finale DreamLeague seizoen 22 Dota 2

In een intense serie van drie maps op zaterdag heeft Team Falcons gewonnen van BetBoom Team en daarmee hun plaats in de grote finale van DreamLeague Season 22 veilig gesteld.

De Falcons toonden veerkracht en vaardigheid om BetBoom’s uitdagingen te overwinnen, met elke map spannende momenten die fans op het puntje van hun stoel hielden.

De grote finale, die een best-of-five wedstrijd wordt in plaats van een best-of-three, vindt plaats in Meltdown Londen.

DreamLeague Seizoen 22 begon met 16 elite Dota 2-teams van over de hele wereld die streden om hun deel van de prijzenpot van $1 miljoen en punten voor de ESL Pro Tour.

Na Groepsfase 1 gingen acht teams door, wat leidde tot een round-robin in Groepsfase 2 waar wedstrijden werden gespeeld als best-of-three.

Het kampioenschap ontvangt $300.000, terwijl de runner-up $175.000 verdient naast waardevolle Critical ESL Pro Tour-punten.

Wat er gebeurde

BetBoom Team begon hun wedstrijd met een 38 minuten durende overwinning op rood, maar Team Falcons reageerde door de volgende twee maps te winnen, één in 63 minuten op rood en een andere in slechts 34 minuten op groen.

Stanislav “Malr1ne” Potorak uit Rusland leidde de aanval van Team Falcons met een indrukwekkende gemiddelde kill-death-assist (KDA) ratio van 7.3/2.3/13.7. Danil “gpk” Skutin droeg bij met een sterke prestatie met 7,0/3,3/9,0.

Xtreme Gaming en BetBoom zijn momenteel bezig aan een lagere finaleserie, waarbij de winnaar het mag opnemen tegen Team Falcons voor de kampioenstitel. Het verliezende team wordt tweede en neemt $120.000 en 2.800 ESL Pro Tour-punten mee naar huis.

Eerder op de dag waren Xtreme Gaming en Team Spirit verwikkeld in een intense serie van drie kaarten, waarbij elk team hun vastberadenheid toonde om door te gaan naar de volgende ronde.

Team Spirit ging ten onder en bezet de 4e plaats in het toernooi, goed voor $85.000 en 2.240 ESL Pro Tour-punten.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *