June 21, 2024
League of Legends League of Legends Gids

Tier Lijst voor Junglekampioenen in lage Elo in League of Legends in patch 14.10

  • May 27, 2024
  • 10 min read
Tier Lijst voor Junglekampioenen in lage Elo in League of Legends in patch 14.10

Het beheersen van de junglerol in League of Legends is een grote uitdaging, vooral voor degenen die in lage Elo willen stijgen. Een goed begrip van de sterktes en zwaktes van verschillende jungle kampioenen is essentieel voor succes op de Rift.

Om je hierbij te helpen, zullen we de ranglijst voor junglekampioenen in lage Elo onderzoeken en een aantal minder bekende selecties belichten die het potentieel hebben om je prestaties te verbeteren.

Het is belangrijk om te weten dat de vaardigheid met een kampioen en je individuele speelstijl belangrijke factoren zijn voor succes in de jungle.

OP-Tier Junglers voor lage Elo

Je zou moeten overwegen om Rammus, Nocturne, Lillia, Karthus of Shaco als jungle champion te kiezen in lage Elo games. Deze kampioenen hebben bewezen bijzonder sterk en effectief te zijn in lagere rangen en bieden je een grotere kans op succes.

Lillia

Lillia is een sterke jungler keuze voor lage Elo spelers in League of Legends vanwege haar uitzonderlijke mobiliteit en ontwrichtende mogelijkheden. Met haar passieve Dream-Laden Bough kan ze snel door het slagveld navigeren, waardoor ze tegenstanders effectief kan kiten en veel schade kan toebrengen.

Lillia’s crowd control tools, waaronder Blooming Blows en Watch Out! Eep!, bieden waardevolle verstoring tijdens teamgevechten, waardoor ze een betrouwbare aanwinst is voor zowel gevechten als uitschakelingen.

Bovendien heeft haar ultieme vaardigheid Lilting Lullaby de potentie om het tij van gevechten te keren door meerdere vijanden in slaap te laten vallen, wat voordelige mogelijkheden biedt voor vervolgacties.

Rammus

Rammus wordt beschouwd als een sterke keuze voor junglers met een lage Elo in League of Legends vanwege zijn kit die uitblinkt in het afstraffen van vijanden die uit positie zijn. Als tank en initiator maken de vaardigheden van Rammus hem tot een geduchte kracht op het slagveld.

Zijn passieve vaardigheid Spiked Shell geeft hem bonusschade op basis van zijn pantser, waardoor hij efficiënter kampen kan opruimen en langer standhoudt. De Q-vaardigheid Powerball biedt een sterk engage-potentieel en de mogelijkheid om tegenstanders te achtervolgen of te ontsnappen.

Defensive Ball Curl, zijn W-vaardigheid, verbetert Rammus’ verdedigingscapaciteiten, waardoor hij moeilijker neer te halen is in gevechten. Frenzying Taunt, zijn E-vaardigheid, dwingt vijanden om op hem te mikken, waardoor hun strategieën worden verstoord en zijn team de kans krijgt om kills te scoren.

Karthus

Karthus is een kampioen in League of Legends die bekend staat om zijn sterke aanwezigheid in de jungle, vooral in lagere Elo-wedstrijden. Met zijn kit kan hij teamgevechten aanzienlijk beïnvloeden met zijn ultieme vaardigheid Requiem, die wereldwijd schade toebrengt. Zijn passive, Death Defied, stelt hem in staat om zelfs na zijn dood nog spreuken uit te spreken, waardoor hij een aanhoudende bedreiging is.

Karthus blinkt uit in het afstraffen van tegenstanders met zijn Lay Waste op lange afstand en kan junglekampen snel opruimen met Defile, waardoor hij nog efficiënter kan farmen. In wedstrijden met een lage Elo, waar positionering en bewustzijn misschien ontbreken, kan Karthus profiteren van deze zwakke punten en invloed uitoefenen met zijn hoge schade-output.

Hoewel hij het potentieel heeft om wedstrijden te dragen door een consistente schade-output en een impactvolle aanwezigheid in teamgevechten, is succes met Karthus ook afhankelijk van de juiste positionering en besluitvorming.

Viego

Als je een jungle kiest voor lage Elo, is Viego een sterke keuze vanwege zijn krachtige duelleervaardigheden en zijn vermogen om effectief te snowballen. Viego’s kit is zeer geschikt voor schermutselingen en het uitbuiten van vijandelijke fouten, vooral in het begin tot het midden van het spel.

Zijn passive, Sovereign’s Domination, stelt hem in staat om vijandelijke champions die hij uitschakelt te bezitten, wat een aanzienlijk voordeel oplevert in gevechten en voor ontwrichting zorgt binnen het team van de tegenstander.

Bovendien levert Viego’s ultieme vaardigheid Heartbreaker aanzienlijke burst damage en crowd control, wat zijn impact in teamgevechten vergroot.

Shaco

Shaco wordt beschouwd als een sterke jungler in lage Elo-wedstrijden in League of Legends vanwege zijn bedrieglijke aard en zijn vermogen om tegenstanders te verrassen met zijn kloon. Hij blinkt uit in het opzetten van onverwachte ganks en het creëren van chaos op de map. In omgevingen waar vision control en map awareness ontbreken, kan Shaco een ontwrichtende kracht zijn.

Met zijn hoge burst damage en ontsnappingsmogelijkheden kan hij profiteren van vijandelijke fouten en wedstrijden in het voordeel van zijn team laten escaleren.

Om Shaco effectief te bespelen, is het belangrijk om je te richten op dominantie in het begin van het spel en kansen te benutten als ze zich voordoen. Door Shaco’s unieke speelstijl onder de knie te krijgen en zijn trucs strategisch te gebruiken, kunnen spelers hun kansen op succes in wedstrijden met een lage Elo vergroten.

Briar

Briar is een sterke keuze voor spelers die willen uitblinken in de jungle en overwinningen willen behalen. Briar staat bekend om zijn indrukwekkende sustain en crowd control-capaciteiten en is bedreven in het controleren van objectives en het positief beïnvloeden van teamgevechten.

Met de kit van Briar kunnen spelers op efficiënte wijze kampen opruimen en hun laners impactvolle ganks bieden, waardoor ze het andere team al in de beginfase van het spel onder druk kunnen zetten. Briars aanpassingsvermogen stelt spelers in staat om met verschillende situaties om te gaan, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn om de rangen in Low Elo te beklimmen.

Nocturne

Nocturne wordt beschouwd als een solide keuze voor junglers in League of Legends met een lage Elo, dankzij zijn kit die impactvolle plays op het slagveld mogelijk maakt.

Met zijn ultieme ability Paranoia kan hij agressief in de vijandelijke backline duiken, hun positionering verstoren en chaos creëren.

Nocturne’s spell shield, Shroud of Darkness, is effectief in het negeren van belangrijke crowd control effecten, wat een voordeel geeft in schermutselingen.

Bovendien biedt zijn passieve vaardigheid Umbra Blades ondersteuning in de jungle, waardoor hij zijn gezondheid op peil kan houden terwijl hij kampen opruimt.

Nocturne’s vermogen om snel kwetsbare doelwitten uit te schakelen en de uitkomst van wedstrijden te beïnvloeden, maakt hem een populaire optie om te klimmen in lage Elo, waar gecoördineerd teamwork minder voorkomt en schermutselingen vaak wanordelijk zijn.

S-Tier Junglers voor lage Elo

In wedstrijden met een lage Elo staan bepaalde kampioenen hoog aangeschreven voor hun effectiviteit in de junglerol. Onder hen vallen Amumu, Xin Zhao, Brand, Diana, Morgana, Jarvan IV en Volibear op als topkeuzes vanwege hun sterke prestaties in verschillende aspecten van het spel.

Amumu wordt gewaardeerd om zijn crowd control vaardigheden en impactvolle aanwezigheid in teamgevechten, waardoor hij een belangrijke rol speelt bij het veiligstellen van objectives.

Xin Zhao’s vaardigheid in duelleren en early game pressure stelt hem in staat om voordelen voor zijn team veilig te stellen.

Brand onderscheidt zich door zijn hoge damage-output en blinkt uit in het snel uitschakelen van vijanden, vooral geschikt voor agressieve speelstijlen.

Diana’s combinatie van mobiliteit en burst damage stelt haar in staat om belangrijke doelwitten efficiënt uit te schakelen tijdens teamgevechten.

Morgana biedt een mix van crowd control en defensief nut door haar spell shield, wat voordelen biedt voor zowel offensieve als defensieve strategieën.

Jarvan IV’s kit bevat krachtige engage tools en de mogelijkheid om vijanden vast te zetten, waardoor hij een betrouwbare initiator voor teamgevechten is.

Volibear’s duurzaamheid en ontwrichtende vaardigheden stellen hem in staat om schade te absorberen en kansen te creëren waar zijn team van kan profiteren.

A-Tier Junglers voor lage Elo

Verbeter je jungleprestaties in lage Elo door gebruik te maken van de sterke punten van A-tier kampioenen.

Warwick’s sustain en crowd control maken hem een betrouwbare keuze voor beginnende spelers, terwijl Jax’ scaling en split-pushing bekwaamheid cruciaal kunnen zijn in het dragen van games in latere stadia.

Zacs vermogen tot engagement en crowd control zorgt voor waardevolle teamfight utility, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor gecoördineerd teamspel.

Vi en Ekko blinken uit in ganking, waardoor ze games effectief kunnen sneeuwballen met hun burst damage. Rek’Sai en Fiddlesticks introduceren unieke speelstijlen met de nadruk op mapcontrole en teamgevechten.

Taliyah’s mix van burst damage en utility biedt veelzijdigheid in het dragen van games. Shyvana, Udyr en Ivern introduceren verschillende speelstijlen met de nadruk op objective control, duelleren en utility.

Wukong, Rumble, Nunu & Willump en Sejuani ronden de A-ranglijst af met hun sterke teamfightpotentieel en engagementtools, en bieden een gevarieerde selectie opties voor verschillende speelstijlen in wedstrijden met een lage Elo.

B-Tier Junglers voor lage Elo

Als je B-tier junglers overweegt voor lage Elo, is het belangrijk om een reeks kampioenen met unieke sterke punten en speelstijlen te verkennen.

Kampioenen als Elise en Talon vallen in dit rijtje op door hun agressiviteit in het vroege spel en hun crowd control-vaardigheden, waardoor ze een goede keuze zijn als je ze met vaardigheid en precisie speelt.

Skarner en Trundle bieden tankiness en crowd control die een grote impact kunnen hebben op teamgevechten en het team waardevolle utility bieden.

Onconventionele keuzes zoals Teemo en Shen kunnen tegenstanders verrassen en hun verwachtingen verstoren, waardoor ze mogelijk een voorsprong in gameplay krijgen.

Kindred en Zed zijn bedoeld voor spelers die de voorkeur geven aan een sluipmoordenaargerichte aanpak, met een hoog schadepotentieel voor degenen die hun kits effectief beheersen.

Hecarim, Gragas, Bel’Veth, Graves en Kayn ronden het B-tier af met veelzijdige kits die kunnen worden aangepast aan verschillende spelscenario’s en die spelers flexibiliteit en aanpassingsvermogen bieden.

C-Tier Junglers voor lage Elo

Evelynn, Poppy, Kha’zix en Nidalee worden gecategoriseerd als C-tier junglers voor wedstrijden met een lage Elo, elk met hun eigen sterke punten en speelstijlen.

Evelynn, bekend als de Widowmaker, is gespecialiseerd in stealth- en hinderlaagtactieken, waardoor ze tegenstanders goed kan verrassen.

Poppy, de Keeper of the Hammer, biedt sterke crowd control en duurzaamheid in teamgevechten, waardoor ze vijandelijke strategieën kan verstoren en bondgenoten effectief kan beschermen.

Kha’zix, de Voidreaver, geeft prioriteit aan het isoleren en neerknallen van doelwitten, waardoor hij een betrouwbare keuze is om belangrijke bedreigingen uit te schakelen.

Nidalee, de Bestial Huntress, beschikt over een hoge mobiliteit en poke damage, wat voordelig is in schermutselingen en het controleren van map objectives.

Hoewel deze kampioenen misschien niet de beste keuzes zijn in wedstrijden met een hoge Elo, kunnen hun unieke sterke punten voordelig zijn in wedstrijden met een lage Elo, die worden gekenmerkt door mogelijke coördinatie en hiaten in de spelkennis.

D-Tier Junglers voor lage Elo

In wedstrijden met een lage Elo worden Rengar, Sylas, Master Yi en Lee Sin gecategoriseerd als D-tier junglers vanwege hun vermeende beperkte impact en effectiviteit in vergelijking met hogere selecties.

Rengar, bekend om zijn burst damage en stealth mechanics, ondervindt uitdagingen in lage Elo settings vanwege de hoge skill cap die nodig is voor effectieve uitvoering, vooral in omgevingen die gekenmerkt worden door beperkte coördinatie tussen teamgenoten.

Sylas, met zijn unieke vermogen om ultimates te stelen, kan het moeilijk krijgen in lagere rangen waar sterke besluitvorming en teamcoördinatie minder gangbaar zijn.

Master Yi kan, ondanks zijn vaardigheid in duelleren en scalen, gevoelig zijn voor uitschakeling door gecoördineerde teams, die minder gebruikelijk zijn in wedstrijden met een lage Elo.

Lee Sin, een kampioen die een hoge mechanische vaardigheid vereist, blinkt misschien niet consequent uit in lage Elo vanwege de complexiteit van het uitvoeren van zijn combo’s en het consequent maken van impactvolle plays.

Hoewel deze kampioenen niet helemaal onleefbaar zijn, vereisen ze een vaardigheids- en coördinatieniveau dat kan ontbreken in wedstrijden met een lagere ranking, waardoor ze minder optimale keuzes zijn om te klimmen in lage Elo.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *