June 21, 2024
League of Legends League of Legends Gids

Tier Lijst voor Mid Kampioenen in lage Elo in League of Legends in patch 14.10

  • May 28, 2024
  • 11 min read
Tier Lijst voor Mid Kampioenen in lage Elo in League of Legends in patch 14.10

Om uit te blinken als mid laner in lage Elo wedstrijden in League of Legends, is het selecteren van effectieve champions cruciaal. Inzicht in de tier list van mid lane champions is essentieel om door het competitieve landschap te navigeren en je prestaties te optimaliseren.

Als je weet welke kampioenen op dit moment sterk zijn en welke problemen kunnen krijgen, kan dat je succes op de Rift aanzienlijk beïnvloeden. Het maken van weloverwogen beslissingen op basis van de sterke en zwakke punten van elke kampioen is de sleutel tot het maximaliseren van je potentieel in de mid lane.

OP-Tier Mid-Laners voor lage Elo

Als je op zoek bent naar kampioenen die de mid-lane in lage Elo kunnen domineren, overweeg dan Brand, Malzahar, Akali, Akshan en Irelia.

Deze kampioenen beschikken over sterke vaardigheden en hebben het potentieel om wedstrijden te domineren door hun burst damage en spelcapaciteiten. Als je ze uitprobeert, kan dat je gameplay in de mid lane verbeteren.

Akali

Akali wordt beschouwd als een sterke keuze voor mid-lane in lage Elo-wedstrijden vanwege haar hoge mobiliteit en burst-potentieel. Haar vermogen om snel door gevechten te navigeren met haar shroud en dashes kan voordelig zijn in situaties waarin positionering niet optimaal is.

Akali’s burst damage kan tegenstanders verrassen, vooral squishy doelwitten, wat leidt tot snelle eliminaties. Door haar combo’s onder de knie te krijgen, kunnen spelers vijanden effectief onder druk zetten en het spel mogelijk in hun voordeel beslechten.

Vex

In lage Elo-wedstrijden in League of Legends komt Vex naar voren als een opmerkelijke keuze onder de mid-lane champions. Haar kit bevat crowd control-mogelijkheden en burst damage, waardoor ze een geduchte tegenstander is voor spelers in lagere rangen.

Met haar ultieme Shadow Surge kan ze teamgevechten aanzienlijk beïnvloeden, waardoor de uitkomst in het voordeel van haar team kan uitvallen.

Met de mogelijkheid om op lange afstand te porren met Mistral Bolt en haar inherente overlevingsvermogen door Personal Space, heeft Vex een veelzijdig arsenaal aan vaardigheden om controle uit te oefenen over de mid lane.

In scenario’s waar coördinatie ontbreekt, is Vex met haar ongecompliceerde mechanics een betrouwbare optie voor het dragen van games.

Ahri

Ahri wordt in League of Legends gezien als een sterke mid-lane kampioen vanwege haar charme, mobiliteit en burstpotentieel. Spelers in wedstrijden met een lage Elo geven vaak de voorkeur aan haar vanwege haar veelzijdigheid, waardoor ze zowel agressief kan spelen als veilig kan positioneren.

Ahri’s charme en burst damage maken haar een bedreiging in solo-gevechten, wat voordelig kan zijn in wedstrijden met een lager vaardigheidsniveau waar individuele bekwaamheid belangrijk is. Bovendien geeft haar Spirit Rush-vaardigheid haar uitstekende mobiliteit om naar andere lanes te zwerven, wat helpt om voordelen voor haar team veilig te stellen.

Brand

Brand ontpopt zich als een formidabele midlaner in games met een lage Elo, die bekend staat om zijn aanzienlijke burst damage en crowd control-capaciteiten. Zijn passive, Blaze, brengt na verloop van tijd extra schade toe, wat een handelsvoordeel oplevert tijdens de laningfase.

Brand’s ultieme vaardigheid, Pyroclasm, heeft de potentie om vijandelijke teams te verwoesten, vooral als ze bij elkaar gegroepeerd zijn.

Zijn effectspreuken, waaronder Pillar of Flame en Conflagration, blinken uit in zowel wave clear als tegenstanders tegelijkertijd lastigvallen. Brand’s kit is relatief eenvoudig te begrijpen, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor spelers die vooruit willen komen in lage Elo-rankings.

Malzahar

Malzahar wordt beschouwd als een krachtige mid-lane kampioen voor spelers in lagere Elo-klassen vanwege zijn krachtige crowd control vaardigheden en hoge single-target damage output. Zijn kit draait om zijn Voidlings, die consistente schade en lane-druk bieden.

In omgevingen waar teamwork en coördinatie ontbreken, kan Malzahars ultieme vaardigheid Nether Grasp belangrijke doelwitten effectief isoleren en uitschakelen, waardoor het tij van teamgevechten in het voordeel van je team kan keren. Bovendien voorziet zijn passieve vaardigheid Void Shift hem van een schild wanneer hij veel schade absorbeert, wat zijn duurzaamheid tijdens schermutselingen verbetert.

Met zijn ongecompliceerde mechanics is Malzahar een betrouwbare keuze voor spelers met een lagere Elo die willen uitblinken in de mid lane met betrouwbare crowd control en burst damage, waardoor hij een prominente plek inneemt in deze ranglijst.

Akshan

Akshan wordt vaak gezien als een sterke keuze in mid-lane matchups met een lage Elo, dankzij zijn unieke combinatie van nut en schade. Zijn vermogen om zichzelf of zijn bondgenoten tot leven te wekken kan teamgevechten aanzienlijk beïnvloeden, waardoor de uitkomst in het voordeel van je team kan uitvallen.

Akshans aanpasbare uitrusting stelt hem in staat squishy doelwitten effectief uit te schakelen met zijn grappling hook en stealth, waardoor hij een geduchte tegenstander is. Bovendien zorgt zijn passieve eigenschap om extra goud te vergaren voor het uitschakelen van vijanden voor een vroeg voordeel in de game, waardoor hij kan sneeuwballen en het team naar de overwinning kan dragen.

Zijn speelstijl draait om agressieve manoeuvres en strategische positionering, waardoor hij een geschikte optie is voor spelers die de rangen willen beklimmen in lage Elo. Gebruik maken van zijn sterke punten en profiteren van de fouten van tegenstanders zijn integrale onderdelen van het maximaliseren van zijn effectiviteit in gameplay.

Irelia

Irelia is een sterke keuze in het middengebied en heeft momenteel een prominente positie in de OP-ranglijst voor spelers die de rangen willen beklimmen in een lage Elo.

Haar kit biedt veelzijdigheid, waardoor spelers tegenstanders effectief kunnen uitspelen, vooral in de snelle omgeving van wedstrijden met een lager vaardigheidsniveau.

Met haar vermogen om snel over het slagveld te bewegen en meerdere vijanden te verdoven, kan Irelia het momentum van schermutselingen snel in het voordeel van haar team veranderen.
Haar hoge schade en mobiliteit maken haar een grote bedreiging voor tegenstanders die haar capaciteiten onderschatten.

Xerath

Het beheersen van Xeraths langeafstandsvaardigheden en precieze skillshots is essentieel voor succes in het middengebied van wedstrijden met een lage Elo. Xeraths kit maakt het mogelijk om vijanden van een afstand effectief te bestoken, waardoor je het tempo van het spel kunt bepalen en druk kunt uitoefenen op de laners van de tegenstander.

De Q-vaardigheid Arcanopulse dient als veilig poking-gereedschap dankzij het grote bereik. Daarnaast kan de W-vaardigheid Eye of Destruction vijanden binnen het effectgebied vertragen en schade toebrengen. Met de E ability Shocking Orb kun je kills veiligstellen of je team crowd control geven met zijn betrouwbare stun.

Tot slot is Xeraths ultieme vaardigheid Rite of the Arcane een krachtig middel om aanzienlijke schade toe te brengen over de hele kaart en om teamgevechten in jouw voordeel te veranderen.

Lux

Als je kijkt naar mid-lane champions voor lage Elo-wedstrijden in League of Legends, komt Lux naar voren als een sterke optie. Lux staat bekend om haar burst damage en crowd control en speelt een belangrijke rol in teamgevechten. Met haar vaardigheden, waaronder Light Binding en Final Spark, kan ze schade toebrengen vanaf een veilige afstand en tegenstanders verrassen.

Lux’ Prismatic Barrier maakt haar nog nuttiger door haarzelf en haar bondgenoten van schilden te voorzien, waardoor ze beter overleeft in schermutselingen.

Door de vaardigheidsshots van Lux onder de knie te krijgen, kunnen spelers het spelresultaat in wedstrijden met een lage Elo aanzienlijk beïnvloeden, het middengebied domineren en mogelijk hun team naar de overwinning leiden.

S-Tier Mid-Laners voor lage Elo

In wedstrijden met een lage Elo worden bepaalde midlaners zoals Viktor, Cassiopeia, Veigar, Diana, Twisted Fate, Malphite en Anivia vaak gezien als S-Tier picks vanwege hun grote invloed op wedstrijden.

Viktor valt op door zijn vaardigheid in wave clear en burst damage, waardoor hij controle kan uitoefenen over teamgevechten. Cassiopeia’s aanhoudende schade en crowd control capaciteiten hebben het potentieel om het momentum van gevechten te beïnvloeden. Veigar’s schaalbaarheid en vermogen om squishy doelwitten uit te schakelen met zijn ultimate vormen een formidabele bedreiging.

Diana’s bedrevenheid in duiken en burst damage stelt haar in staat om belangrijke vijanden uit te schakelen en het vijandelijke team te ontwrichten. Twisted Fate’s wereldwijde aanwezigheid en pickpotentieel zorgen voor mapcontrole en cruciale voordelen in schermutselingen.

Malphite’s initiatiepotentieel en duurzaamheid maken van hem een betrouwbare engage-optie in teamgevechten. Anivia’s zoning vaardigheden en crowd control zorgen voor effectieve area denial en objective control.

Als je deze kampioenen beheerst, kun je je impact in wedstrijden met een lage Elo vergroten door strategisch te spelen en hun sterke punten goed te gebruiken.

A-Tier Mid-Laners voor lage Elo

In het rijk van A-Tier midlaners die geschikt zijn voor lage Elo, springen Syndra, Galio, Annie, Morgana, Kassadin, Vel’Koz, Ekko, Swain, Naafiri, Lissandra, Pantheon, Fizz, Neeko, Sylas, Gragas en Viego eruit met een reeks sterke punten die de gameplay positief kunnen beïnvloeden.

Syndra blinkt uit in het neerhalen van vijanden van een afstand, terwijl Galio een mix van duurzaamheid en impactvolle crowd control biedt. Annie’s ongecompliceerde mechanica en krachtige burst damage maken haar een solide keuze. Morgana brengt crowd control en spell shield utility op tafel, Kassadin schaalt op tot een formidabele late-game dreiging en Vel’Koz’s true damage en poke abilities voegen strategische diepte toe.

Ekko’s mobiliteit en burstpotentieel, Swain’s sustain en aanwezigheid in teamgevechten en Naafiri’s roamingcapaciteiten bieden veelzijdigheid. Lissandra zorgt voor crowd control en initiatietools, Pantheon domineert het vroege spel, Fizz blinkt uit als sluipmoordenaar en Neeko brengt bedrieglijke plays op het veld.

Sylas’ unieke ultimate-stealing mechanic, Gragas’ crowd control en tankiness, en Viego’s aanpasbare kit verrijken de gevarieerde pool van A-Tier mid-laners voor lage Elo verder.

B-Tier Mid-Laners voor lage Elo

Bij het evalueren van B-Tier midlaners die geschikt zijn voor wedstrijden met een lage Elo, bieden Aurelian Sol, Ziggs, Ryze, Taliyah, Jayce, Lucian, Talon en Zoe een verscheidenheid aan speelstijlen en strategische opties.

De unieke hemelse gameplay van Aurelian Sol zorgt voor een sterk roamingpotentieel en gebiedscontrole, waardoor je andere lanes effectief kunt beïnvloeden. Ziggs is gespecialiseerd in langeafstandspoke en wave clear, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor het controleren van objectives en het belegeren van turrets.

Ryze vereist weliswaar mechanische vaardigheid, maar levert hoge burst damage en split-pushing capaciteiten. Taliyah’s zonecontrole met haar bewerkte grond en ultimate kan teamgevechten aanzienlijk beïnvloeden.

Jayce biedt veelzijdigheid met afstandelijke poke en melee burst en past zich goed aan verschillende scenario’s aan. Lucian’s beweeglijkheid en gemengde schade maken hem een flexibele keuze.
Talon’s sluipmoordenaar-spelstijl blinkt uit in het verrassen van vijanden en het sneeuwballen van het spel.

Zoe’s vermogen om vijanden van een afstand uit te schakelen en de ruimte te controleren met haar bubbel en portalen kan de uitkomst van gevechten beïnvloeden.

C-Tier Mid-Laners voor lage Elo

Als je nadenkt over C-tier midlaners die geschikt zijn voor lage Elo in League of Legends, is het belangrijk om kampioenen te verkennen die een balans van sterke en zwakke punten bieden.

Qiyana, bekend om haar veelzijdigheid en hoge vaardigheidsplafond, is misschien niet de meest vergevingsgezinde keuze voor beginners vanwege de complexiteit van haar kit.

Hwei, een niche-keus, mist consistente impact in dragende wedstrijden, wat een uitdaging kan zijn in lagere rangen waar individuele prestaties een belangrijke rol spelen.

Tristana heeft ondanks haar sterke late game scaling en mogelijkheden om torens te veroveren problemen in de middenfase van het spel en is kwetsbaar voor sluipmoordenaars.

Vladimir, een mage met veel sustain, kan een goede optie zijn als spelers door de vroege laningfase kunnen navigeren en zijn teamgevechten effectief kunnen benutten.

Hoewel deze kampioenen hun sterke punten hebben, is het belangrijk op te merken dat ze misschien niet de meest optimale keuze zijn om uit Low Elo te klimmen. Hun specifieke speelstijlen of zwaktes kunnen worden uitgebuit door meer ervaren tegenstanders, wat de voortgang in ranked wedstrijden kan belemmeren.

D-Tier Mid-Laners voor lage Elo

Dit niveau bestaat uit kampioenen als Ezreal, Orianna, LeBlanc, Katarina, Azir, Corki, Zed, Yone en Yasuo.

Hoewel deze kampioenen sterke capaciteiten hebben in vaardige handen of op hogere rangen, staan ze voor uitdagingen in lagere Elos vanwege hun veeleisende vaardigheidslimieten of afhankelijkheid van mechanische bekwaamheid.

Ezreal vertrouwt op precieze skill shots om zijn damage output te optimaliseren, waardoor hij minder vergevingsgezind is voor minder ervaren spelers. Kampioenen als LeBlanc en Zed vereisen snelle beslissingen en een nauwkeurige uitvoering om doelwitten effectief uit te schakelen, wat problemen oplevert voor spelers die de basisprincipes van het spel nog moeten begrijpen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *