July 20, 2024
League of Legends League of Legends Gids

Tier List Junglekampioenen in hoge Elo in patch 14.11

  • June 20, 2024
  • 8 min read
Tier List Junglekampioenen in hoge Elo in patch 14.11

In High Elo is de junglerol essentieel en het kiezen van de juiste kampioen kan het succes van je team aanzienlijk beïnvloeden. Op dit moment zijn Nidalee, Kindred, Bel’Veth, Kha’Zix, Rek’Sai en Karthus prominent aanwezig in de S-Tier voor jungle kampioenen. Deze kampioenen hebben sterke prestaties en veelzijdigheid laten zien in het spelen in hoge Elo.

Uiteindelijk moet het kiezen van een junglekampioen afgestemd zijn op je speelstijl, je teamsamenstelling en de huidige meta.

Experimenteren met verschillende kampioenen en je aanpassen aan de veranderende dynamiek van wedstrijden in hoge Elo kan je gameplay verbeteren en bijdragen aan het succes van je team.

S-Tier Junglekampioenen in hoge Elo

Je moet Nidalee, Kindred, Bel’Veth, Kha’Zix en Taliyah in de gaten houden in wedstrijden in hoge Elo, omdat ze worden beschouwd als S-Tier junglekampioenen.

Deze kampioenen hebben het potentieel om de jungle te domineren en het spel aanzienlijk te beïnvloeden met hun unieke vaardigheden en speelstijlen.

Zorg ervoor dat je deze kampioenen onder de knie hebt om voorop te blijven in de competitieve omgeving met een hoge Elo.

Bel’Veth

Bel’Veth wordt beschouwd als een S-Tier jungle-kampioen in wedstrijden met een hoge Elo dankzij hun veelzijdige vaardigheden. Ze hebben een hoge mobiliteit en crowd control-mogelijkheden, waardoor ze effectief zijn in het ganken van lanes en het veiligstellen van objectives.

Daarnaast kunnen ze met Bel’Veth’s efficiënte camp clearing en sustain in de jungle de druk over de hele map handhaven. Hun schaalbaarheid tot in de late game zorgt ervoor dat ze relevant blijven naarmate de wedstrijden vorderen.

Met een combinatie van burst damage en sustained DPS is Bel’Veth een favoriete keuze voor ervaren junglers die het spel aanzienlijk willen beïnvloeden.

Kindred

Kindred is een kampioen die bekend staat om zijn kracht en aanpassingsvermogen in High Elo gameplay, vooral in de jungle positie. Hun passieve vaardigheid, Mark of the Kindred, introduceert een strategisch element door spelers te verplichten zich op specifieke vijanden te richten voor power boosts.

De kit van Kindred zorgt voor efficiënt kiten met Dance of Arrows en impactvolle burst damage met Mounting Dread, waardoor ze formidabel zijn in schermutselingen. Lamb’s Respite, hun ultieme vaardigheid, biedt cruciaal nut in teamgevechten en kan bij strategisch gebruik het tij doen keren.

Nidalee

Nidalee wordt beschouwd als een sterke keuze voor de jungle-rol in hoge Elo-spel vanwege haar mobiliteit en burst damage-potentieel. Met haar Hunt passive en Pounce ability kan ze zich snel over de map verplaatsen, wat effectieve jungle invasies, objective control en lane ganks mogelijk maakt.

Haar Javelin Toss kan aanzienlijke schade toebrengen als ze van een afstand wordt gegooid, waardoor ze een aanzienlijke bedreiging vormt in schermutselingen en teamgevechten.

Bovendien zorgt Nidalee’s vermogen om te transformeren tussen een menselijke en een poema-vorm voor veelzijdigheid in gevechten, waardoor ze van een afstand kan porren en van dichtbij kan vechten met haar poema-vaardigheden.

Skarner

Skarner wordt beschouwd als een sterke jungle keuze in hoge Elo vanwege zijn goed afgeronde kit die tankiness, crowd control en objective control mogelijkheden biedt. Met zijn Q-vaardigheid Crystal Slash kan hij efficiënt junglekampen opruimen en consequent schade toebrengen in teamgevechten.

De E ability Fracture geeft Skarner sustain en poke, waardoor hij een uitdagende tegenstander is voor vijandelijke junglers. Zijn ultimate, Impale, is een waardevol hulpmiddel om belangrijke doelwitten uit te schakelen en kills te scoren, vooral in gecoördineerde wedstrijden met een hoge Elo.

Skarners passieve Crystal Spires verbetert zijn bewegingssnelheid en aanvalssnelheid in de buurt van deze structuren, waardoor hij belangrijke delen van de kaart kan controleren en effectief objectives kan veiligstellen.

Karthus

Karthus is een opvallende keuze in de jungle in hoge Elo vanwege zijn unieke speelstijl en impactvolle vaardigheden. Bekwame spelers kunnen Karthus’ sterke effectschade en globale aanwezigheid gebruiken om teamgevechten te beïnvloeden en doelen effectief veilig te stellen.

Zijn Q-vaardigheid Lay Waste zorgt voor betrouwbare schade, vooral tegen geïsoleerde doelwitten. Daarnaast helpt Karthus’ E-vaardigheid Defile bij het snel opruimen van junglekampen en het behouden van sustain tijdens gevechten.

Een belangrijk kenmerk van Karthus is zijn ultieme vaardigheid Requiem, die gevechten over de hele kaart aanzienlijk kan beïnvloeden met zijn hoge schadepotentieel.

Taliyah

Taliyah wordt gezien als een sterke keuze voor junglers met een hoge Elo, vanwege haar unieke combinatie van crowd control en burst damage abilities. Haar Seismic Shove- en Unraveled Earth-vaardigheden kunnen vijandelijke bewegingen verstoren en het team makkelijker kills bezorgen.

Taliyahs vermogen om snel over de kaart te bewegen met Weaver’s Wall vergroot haar gankingpotentieel en maakt strategische mapcontrole mogelijk, waardoor verrassingsaanvallen op tegenstanders mogelijk zijn en objectives veiliggesteld kunnen worden. Tijdens teamgevechten kan haar Area of Effect (AoE)-schade van Threaded Volley een cruciale rol spelen in het verschuiven van de uitkomst in het voordeel van haar team, vooral als dit wordt gecoördineerd met haar impactvolle ultimate, Weaver’s Wall.

Viego

Viego wordt erkend als een formidabele keuze in high Elo jungle play vanwege zijn veelzijdige kit en carry potentieel. Zijn bijzondere vermogen om vijandelijke kampioenen te bezitten als ze dood zijn, voegt een strategische laag toe aan teamgevechten.

Viego is vaardig in duelleren en heeft een solide sustain, waardoor hij een geduchte aanwezigheid in de jungle is om tegenstanders te slim af te zijn en doelen efficiënt te bereiken.

Zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende teamsamenstellingen bevestigt zijn status als eersteklas junglekampioen in hoge Elo.

Of hij nu een agressieve houding aanneemt of ondersteunende utility biedt, Viego biedt een uitgebalanceerde speelstijl die bevorderlijk is voor succes in concurrerende junglescenario’s in hoge Elo.

Rek’Sai

Rek’Sai is een prominente keuze in de jungle in hoge Elo vanwege haar sterke aanwezigheid in het vroege spel en haar vermogen om de kaart effectief te controleren. Met haar Tremor Sense-vaardigheid kunnen spelers vijandelijke bewegingen nauwkeurig volgen, wat goed uitgevoerde ganks en counter-ganks vergemakkelijkt.

Rek’Sai’s kit is veelzijdig, zodat spelers zich aan verschillende scenario’s kunnen aanpassen door haar Burrowed Skills te gebruiken of tunnels om snel over de kaart te navigeren. Haar efficiënte clear-snelheid helpt bij het veiligstellen van objectives en het behouden van een goudvoordeel.

Bekwame spelers kunnen het tempo van het spel beïnvloeden door het zicht te controleren en vijandelijke posities te manipuleren.

Kha’Zix

Kha’Zix wordt erkend als een formidabele jungle-kampioen in wedstrijden met een hoge Elo, voornamelijk door zijn vaardigheid in moord. Met zijn vaardigheden kan hij doelwitten effectief isoleren en uitschakelen, waardoor hij een grote bedreiging vormt in de jungle.

Spelers kunnen de vaardigheden van Kha’Zix strategisch laten evolueren naarmate de game vordert, waardoor hij zich beter kan aanpassen aan verschillende scenario’s en zijn impact op de game kan vergroten. In een hoge Elo blinkt Kha’Zix uit in het benutten van voordelen en gebruikt hij zijn burst damage en mobiliteit om controle te krijgen over objectives.

Optimaal inspelen op geïsoleerde doelwitten is cruciaal voor Kha’Zix-spelers om hun schade-output te maximaliseren en efficiënt kills veilig te stellen.

A-Tier Junglekampioenen in hoge Elo

In high elo jungle matches zijn A-Tier champions zoals Master Yi, Zac, Lillia, Graves, Fiddlesticks, Shaco, Hecarim, Rengar, Rumble, Lee Sin, Gragas, Udyr, Ivern, Brand, Diana, Ekko, Volibear en Xin Zhao favoriet vanwege hun sterke prestaties in verschillende aspecten van het spel.

Master Yi valt op door zijn schaal- en duelleercapaciteiten, waardoor hij een krachtige bedreiging vormt in de late game. Zac en Lillia blinken uit in crowd control en AoE-schade tijdens teamgevechten.

Graves biedt een unieke speelstijl met afstandsaanvallen en burst damage, terwijl Fiddlesticks gevechten kan verstoren met angstaanjagende ultimates.

Hecarim’s snelheid en initiatiepotentieel maken hem een betrouwbare keuze voor boeiende gevechten, terwijl Rengar gespecialiseerd is in het snel uitschakelen van belangrijke doelwitten.

Of spelers nu de voorkeur geven aan de veelzijdigheid van Lee Sin of de ontwrichtende aard van Gragas, deze A-Tier junglekampioenen bieden een gevarieerde set opties om tegemoet te komen aan verschillende speelstijlen in high elo-wedstrijden.

B-Tier Junglekampioenen in hoge Elo

In hoge Elo hebben B-Tier junglekampioenen verschillende sterke punten en speelstijlen, hoewel ze niet zo vaak voorkomen als A-Tier picks. Voorbeelden van B-Tier junglekampioenen zijn Poppy, Warwick, Talon, Vi, Olaf, Morgana, Kayn, Elise, Jarvan IV, Nocturne, Nunu & Willump, Maokai, Rammus, Briar, Wukong en Evelynn.

Hoewel deze kampioenen misschien niet op het hoogste niveau staan, beschikken ze over opmerkelijke attributen die effectief invloed kunnen hebben op wedstrijden.

Poppy staat bekend om haar crowd control vaardigheden en duurzaamheid, waardoor ze uitblinkt in het verstoren van teamgevechten. Warwick valt op door zijn sustain en duelleervaardigheid, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor schermutselingen en objective control. Talon brengt aanzienlijke burst damage en mobiliteit naar de jungle, waardoor hij snelle moorden kan plegen en de map kan controleren.

Elke B-Tier junglekampioen biedt unieke sterke punten die, als ze strategisch worden gebruikt, kunnen bijdragen aan overwinningen in wedstrijden met een hoge Elo.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *