May 30, 2024
Dota 2 Dota 2 Nieuws

Tobi verlaat Tundra Esports terwijl RAMZES666 zich aansluit als tijdelijke stand-in

  • May 16, 2024
  • 2 min read
Tobi verlaat Tundra Esports terwijl RAMZES666 zich aansluit als tijdelijke stand-in

Het West-Europese team Tundra Esports heeft aangekondigd dat Tobias “Tobi” Buchner niet langer deel uitmaakt van hun Dota 2-rooster. Roman “RAMZES666” Kushnarev zal tijdelijk invallen.

Tundra Esports kwalificeerde zich voor het PGL Wallachia Seizoen 1 toernooi, maar koos ervoor om niet deel te nemen. Fans speculeerden dat Ivan “Pure” Moskalenko en Edgar “9Class” Naltakyan misschien hun visa niet geregeld hadden om naar Roemenië af te reizen.

De organisatie verraste echter iedereen door aan te kondigen dat ze Tobi, de offlaner van het team, hadden laten gaan. Tobi was nog maar ongeveer twee maanden bij het team. De 27-jarige kwam bij Tundra nadat ze Ivan “MinD_ContRoL” Ivanov waren kwijtgeraakt door interne teamproblemen.

Tundra Esports roosterwijzigingen

Het team begon beter te worden met Tobi en nam deel aan hun eerste LAN-toernooi, ESL One Birmingham 2024. Hoewel ze pas twee maanden oud waren, verraste Tundra Esports iedereen door op de derde plaats te eindigen. Ze wonnen ook een wedstrijd tegen het topteam, Team Falcons, in de Play-offs.

Velen in de gemeenschap vonden dat Tobi de zwakke schakel in het team was. De overwinningen van Tundra waren vaak te danken aan de uitzonderlijke prestaties van Pure, die het torenhoge potentieel van het team lieten zien. Daarom eindigt Tobi’s tijd bij Tundra vroeg, want hij is uit het team gezet.

Voordat er een permanente offlaner wordt gekozen, heeft Tundra Esports RAMZES666 binnengehaald om de plek tijdelijk op te vullen. De bekende CIS-speler is momenteel de drager van L1ga Team, een project dat hij gestart is, waardoor het onwaarschijnlijk is dat hij zijn team zo snel zal verlaten. RAMZES666 zal offlane spelen, terwijl Pure doorgaat als de eerste speler van het team.

Tundra’s volgende evenement is DreamLeague Seizoen 23, een online toernooi met $1.000.000 aan prijzen. Twaalf teams nemen het van 20 tot 26 mei tegen elkaar op. Laten we eens kijken of het West-Europese team zich snel kan aanpassen en een top-drie plaats kan bemachtigen.

Fans zijn bang dat dit team een aantal moeilijke persoonlijkheden heeft. Dit zou tot conflicten en problemen voor het team kunnen leiden.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *