May 29, 2024
League of Legends League of Legends Gids

Top drie kampioenen om Riven tegen te gaan in League of Legends

  • April 8, 2024
  • 2 min read
Top drie kampioenen om Riven tegen te gaan in League of Legends

Worstel je tegen Riven in je League of Legends wedstrijden?

Zoek niet verder, want wij presenteren de drie beste champions die je kunnen helpen een voorsprong te nemen.

Riven staat bekend om haar moeilijkheidsgraad en dominantie in League of Legends, vooral bij gemiddelde vaardigheidsniveaus. Als je haar echter onder de knie hebt, leidt ze vaak tot de overwinning.

De uitdaging ligt in het tegenkomen van een Riven-speler – hoe ga je haar te lijf? ESTNN geeft je vandaag de drie beste champions om Riven in League of Legends te counteren.

De eerste is Rek’Sai, een veelzijdige keuze voor melee matchups. Vervolgens is er Kennen, een vervelende maar effectieve counter met een bereikvoordeel ten opzichte van Riven. Tot slot is er Kled – zijn ongrijpbare aard maakt hem een uitdaging voor Riven om mee af te rekenen.

Houd haar Q in de gaten en ontwijk effectief om niet overvallen te worden. Als de kans zich voordoet, lok je haar Q uit en sla je terug met je ultimate als afmaker.

In meer detail

Rek’Sai. Na de updates van patch 14.6 werd Rek’Sai een van de sterkste keuzes in melee matchups. Ze heeft een geweldige snelheid en healt gemakkelijk omdat haar W haar healt als ze ondergronds is.

Kennen. Als je de irritante Kennen gebruikt, moet je haar eerst neerhalen met je poke voordat je je ultimate op haar gebruikt. Gebruik je ult niet op haar als ze in volle gezondheid is.

Kled. In zijn mount-vorm zal Riven het moeilijk hebben om Kled te doden. Lok Rivens Q uit en ga dan all-in.

Beste duo’s om League of Legends met Riven te spelen

Volgens Mobalytics zijn de drie beste champions om met Riven te spelen op patch 14.4 Gwen, Brand en Evelynn. Zij vullen Riven aan in League of Legends.

Kies deze duo’s om een sterke synergie te creëren en je kansen op de overwinning te vergroten.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *