May 30, 2024
eSports eSports Nieuws

Toplaner Bwipo vraagt tijd om te hergroeperen na MSI-uitschakeling

  • May 6, 2024
  • 2 min read
Toplaner Bwipo vraagt tijd om te hergroeperen na MSI-uitschakeling

Het Noord-Amerikaanse League of Legends-team FlyQuest beleefde een teleurstellend einde van de Mid-Season Invitational (MSI) 2024, wat verschillende reacties opriep van het publiek en de spelers. Na de nederlaag tegen PSG Talon in de Bracket Stage kwalificatie, gingen fans naar sociale media en deelden hun meningen met verschillende gradaties van emotie.

Tussen de verhitte uitwisselingen en luchtige memes, riepen sommige stemmen op tot begrip voor de NA-teamleden, vooral Bwipo, hun toplaner. In een persconferentie na de wedstrijd vroeg Gabriël “Bwipo” Rau om tijd om te herstellen voor zijn teamgenoten, terwijl hij zijn eigen optreden tijdens de wedstrijd sterk afkeurde.

“Ik vind het niet erg als mensen hard voor me zijn, want ik ben gewoon de hardste persoon voor mezelf,” zei Bwipo. “Dus wat fans ook mogen denken of zeggen, ik heb het allang gedacht voordat zij het deden, en ik probeer op dit moment al beter te worden.”

Nadenken over de wedstrijd

Hij sprak zijn teleurstelling uit over het verlies en erkende de druk die hij tijdens wedstrijden op zichzelf legt, en benadrukte dat hij niet van plan is om te verliezen, maar koste wat het kost naar de overwinning streeft.

Bwipo gaf echter ook toe dat de druk die hij op zijn teamgenoten legde hun prestaties in de wedstrijd tegen PSG Talon negatief had kunnen beïnvloeden en hij verontschuldigde zich voor het resultaat.

In een beslissende eliminatiewedstrijd op MSI 2024 kwam FlyQuest in botsing met PSG Talon. De vertegenwoordigers van PCS voerden een indrukwekkend spel uit, met assertieve tactieken en macrospel uit het boekje. De spelers van FlyQuest hadden moeite om zich aan te passen en effectief tegen deze tactieken in te gaan, waardoor ze uiteindelijk achter kwamen te staan in de beslissende wedstrijd tegen hun geduchte tegenstanders en het toernooi moesten verlaten.

Terwijl de FlyQuest-leden hun recente inspanningen overdenken en hun zinnen zetten op wat er in het verschiet ligt, onderstrepen Bwipo’s woorden de vasthoudendheid en standvastige toewijding die nodig zijn om te gedijen in de professionele competitieve arena.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *