July 20, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Twee jaar afwezigheid van de op Among Us geïnspireerde modus Impostors laat Fortnite-spelers smachten

  • June 12, 2024
  • 2 min read
Twee jaar afwezigheid van de op Among Us geïnspireerde modus Impostors laat Fortnite-spelers smachten

De immens populaire modus Impostors van Fortnite, geïnspireerd op Among Us, maakte zijn grote entree op 17 augustus 2021, tijdens Chapter 2: Season 7, en boeide spelers tot 30 augustus 2022, in Chapter 3: Season 3.

Dit speltype, bekend onder de naam Impostors, is een spannende uitdaging voor maximaal tien spelers: acht Agents die The Bridge in stand houden en twee Impostors die erop uit zijn om deze in te halen.

Agenten en bedriegers in speltype Impostors

In dit speltype moeten Agenten The Bridge draaiende houden door opdrachten uit te voeren zoals het kalibreren van Chests en Llamas, het repareren van een Battle Bus en het afleveren van rapporten over The Storm voor analyse. Ze winnen door alle opdrachten uit te voeren of door alle Bedriegers weg te stemmen.

Aan de andere kant is het doel van de Impostors om genoeg Agenten te elimineren om de controle over The Bridge over te nemen zonder ontdekt te worden. Ze hebben speciale vaardigheden zoals het tijdelijk bevriezen van de voortgang van alle opdrachten, het teleporteren van spelers naar een andere locatie op The Bridge en het starten van een Peely Party waarbij iedereen vermomd is als de Peely Outfit met verborgen gebruikersnamen voor een beperkte tijd.

Rolvooringenomenheid en stemdynamiek

Een nieuwe functie genaamd Rolvooringenomenheid stelt spelers in staat om een voorkeur uit te spreken voor het zijn van een Bedrieger of een Agent, wat hun rolkeuze beïnvloedt in Openbare en Privé wedstrijden. Discussies kunnen worden gestart om te controleren op infiltratie van Impostors, waarbij spelers informatie kunnen delen via Emotes en het Quick Chat-menu, en uiteindelijk kunnen stemmen om een verdachte uit te schakelen of hun stem voor die Discussie over te slaan.

Wachtrijen, communicatie en aangepaste spellen

Spelers kunnen met elke partijgrootte in de rij gaan staan in Impostors, waarbij de overgebleven plekken automatisch gevuld worden. Hoewel publieke voicechat is uitgeschakeld, maakt partychat communicatie via Emotes en het Snelchatmenu mogelijk. De Privé-optie maakt aangepaste wedstrijden mogelijk met slechts vier spelers met één Impostor en acht of meer met twee Impostors, waarbij de partijinstellingen kunnen worden aangepast voor privacy en gameplay-voorkeuren.

Terwijl Fortnite-spelers reikhalzend uitkijken naar updates in hoofdstuk 6, waaronder een nieuw zwaaimechanisme en mogelijk nog meer verrassingen, blijft het verlangen naar de terugkeer van de Impostors-modus voelbaar. Spelers blijven hopen dat Epic Games gehoor geeft aan hun oproepen en de spanning van bedrog en strategie terugbrengt in deze geliefde spelstand.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *