April 23, 2024
Fortnite Fortnite Nieuws

Twee nieuwe LEGO-ervaringen onthuld in Fortnite

  • February 29, 2024
  • 2 min read
Twee nieuwe LEGO-ervaringen onthuld in Fortnite

LEGO heeft twee nieuwe eilanden onthuld in Fortnite na een succesvolle spelmodus op het platform. Beide eilanden zijn gratis te spelen en zijn gemaakt door de LEGO Groep met behulp van de UEFN-editor. De eerste, LEGO Raft Survival, daagt spelers uit om samen met hun bemanningsleden door piratenaanvallen te navigeren en haaien te ontwijken. De tweede, LEGO Obby Fun, biedt daarentegen virtuele parkour-avonturen voor liefhebbers.

Sinds de introductie in Fortnite heeft de LEGO-spelmodus zijn populariteit onder gamers behouden. Met indrukwekkende dorpsmechanismen en overlevingselementen was het duidelijk dat de makers niet van plan waren te vertragen. Na enkele maanden van de originele LEGO Fortnite-spelmodus heeft LEGO twee nieuwe eilanden geïntroduceerd in de creatieve sectie van Fortnite. Deze nieuwe spelmodi, LEGO Raft Survival en LEGO Obby Fun, zorgen voor nog meer spanning en chaos in het spel.

Wat hebben de spannende modi te bieden?

In Raft Survival ga je samen met andere spelers op een teamgericht avontuur, beginnend op een vlot midden op een oceaan. Terwijl er haaien op de loer liggen, is het jouw doel om samen te werken met bemanningsleden om je vlot in een boot te veranderen. Dat is het niet. In de versie zal het piratenschip, Barracuda Ship, je proberen neer te bombarderen!

Je kunt vrienden uitnodigen of deelnemen aan een openbare wedstrijd (voor degenen die durven) en Battle Pass XP voor Fortnite verdienen.

Obby Fun biedt verschillende uitdagingen die zijn afgestemd op spelers van alle niveaus, zodat iedereen van de ervaring kan genieten en zijn of haar vaardigheden kan verbeteren. Voor fans van parkour en platformgames biedt Obby Fun een spannende uitdaging vol obstakels die doen denken aan klassieke LEGO-thema’s.

De toewijding van Fortnite aan het uitbreiden van het scala aan spelmodi onder de vlag van “LEGO Islands” onderstreept zijn toewijding aan het leveren van meeslepende en boeiende ervaringen voor spelers.

Of je nu een professionele parkour-liefhebber bent of net begint, er is voor ieder wat wils in dit spannende, op LEGO geïnspireerde avontuur.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *