April 22, 2024
Rocket League Rocket League Nieuws

Verken de nieuwe AquaDome-arena in Rocket League seizoen 14!

  • March 6, 2024
  • 3 min read
Verken de nieuwe AquaDome-arena in Rocket League seizoen 14!

We staan op het punt om in de wateromgeving van Rocket League seizoen 14 te duiken!

Vanaf 6 maart kun je een nieuwe editie van de beroemde AquaDome Arena verkennen. Ga het water op met twee nieuwe sportwagens, verkrijgbaar via de Rocket Pass Premium.

Als u de Rocket Pass Premium koopt, krijgt u toegang tot het Admiral-chassis. Ga door de serie om het Mako-chassis en andere items te ontgrendelen, zoals de Snorkel Mask Topper, de Scale-Veil Decal en de Atlantis Goal Explosion.

De admiraal gebruikt de Dominus-hitbox, terwijl de Mako de Breakout-hitbox gebruikt. Deze chassis zullen binnenkort compatibel zijn met Rocket League en Fortnite.

Een nieuw onderwaterhuis: AquaDome Salty Shallows

Er is een nieuwe AquaDome Arena-locatie ontdekt in het nabijgelegen Salty Shores! Welkom bij AquaDome (Salty Shallows), waar u veel dichter bij het zeeoppervlak bent.

Met ondieper water garandeert deze andere AquaDome-omgeving een groter gevoel van rust, terwijl er minder gevaarlijke prooien op de loer liggen rond het stadion.

De nieuwe binnen- en buitenverlichting van het stadion weerspiegelt dit niveau van rust, evenals een aangepaste Lofi-house-afspeellijst met het nummer van dit seizoen: “Ghost” van Monstercat-artiest Direct.

Je kunt ook genieten van de releases van Zenesei ゼンセ, rshand, Angara, Bound to Divide, Skybreak en Dani Demand!

Het grootste verschil tussen de originele AquaDome en die van de Salty Shallows is het veld dat bedekt is met gras.

Maak je klaar voor een waterfeestje, muziek maken op de schelpen.

De Rocket Pass-premium

Naarmate je verder komt in de Rocket Pass Premium-serie, kun je diep duiken om meer oceaanschatten te vinden:

Maak een statement met het Admiral-chassis en trek de aandacht met het Mako-chassis, twee opvallende sportwagens die je tegenstanders met open mond als vissen zullen achterlaten met hun strakke ontwerpen en verbeterde prestaties.

Camoufleer jezelf tussen de scholen met de visverf en de kelpantenne.

De Snorkel Mask Topper, Scale-Veil Decal en Atlantis Goal Explosion maken aanpassingen mogelijk waarmee spelers kunnen opvallen en hun bewondering kunnen uiten voor wat de onderwaterwereld in petto heeft.

Als je van titel wilt wisselen, kun je surfen met de titel Captain Cold of rusten met de titel Smooth Surfer. Blijf in de Lofi-sfeer van de AquaDome met het gamer-anthem Gulf Stream Groove!

Om het feest op gang te krijgen, draai je de Tidal Rave Goal Blast een keer of vul je het stadion met de spectaculaire Atlantis Goal Blast.

De hierboven genoemde beloningen zijn slechts enkele van de beloningen die je kunt ontgrendelen.

Er zijn meer dan 70 niveaus voor de Rocket Pass en er zijn tal van beloningen in de gratis en Premium-versies, en daar houdt de schat niet op!

Gameplay-verbeteringen

Seizoen 14 gaat niet alleen over esthetiek; het belooft de competitieve ervaring naar een hoger niveau te tillen met verbeteringen die zijn ontworpen om het spannend en boeiend te houden.

Tot de toernooibeloningen waar je helemaal opgewonden van kunt raken, behoren laserball Goal Explosion en laser beam Boost. Er is zelfs een lasertrail!

Rocket League Seizoen 14 loopt van 6 maart tot 5 juni.

Ondanks de lange lijst met dingen waar je op moet letten, zegt de geruchtenmolen dat de Rocket League-gemeenschap niet blij is. Sommigen zouden hebben gezegd dat AquaDome Salty Shallows gewoon AquaDome met gras is.

Virge, coach en contentmaker, en winnaar van seizoen 9 van de Rocket League Championship Series (RLCS) Europa, zou hebben gezegd: “Ja, ik kan niet wachten om dezelfde hitboxes op dezelfde maps te spelen!! Nieuw seizoen HYPE!!”

Ik denk dat we het allemaal zelf moeten zien! Maak je klaar om erin te duiken terwijl de opwinding over wat eronder ligt begint.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *