April 24, 2024
League of Legends League of Legends Nieuws

Voorproefje van aankomende League of Legends 14.6 patchnotities: Verwachte verbeteringen

  • March 8, 2024
  • 2 min read
Voorproefje van aankomende League of Legends 14.6 patchnotities: Verwachte verbeteringen

Riot Games staat op het punt om Patch 14.6 voor League of Legends te introduceren, die een reeks veranderingen belooft die de gameplay aanzienlijk kunnen beïnvloeden. De patch zal naar verwachting op 20 maart 2024 live gaan en op verschillende tijdstippen op verschillende servers worden uitgerold, te beginnen met de Oceanic-servers.

Item Aanpassingen: Focus op balans

Patch 14.6 brengt een golf van nerfs naar verschillende items, die invloed hebben op hun kosten en de stats die ze leveren. Deze stap wordt gezien als een poging om het spel verder in balans te brengen en ervoor te zorgen dat geen enkel item een overweldigend voordeel biedt. De veranderingen omvatten aanpassingen aan zowel offensieve als defensieve items, met tweaks aan hun kosten of de stats die ze geven.

Kampioen veranderingen: Galio en Karma

Twee kampioenen in het bijzonder staan in de schijnwerpers voor deze patch: Galio en Karma. Galio ziet zijn gezondheidsgroei afnemen, maar krijgt meer bewegingssnelheid. Zijn abilities zullen ook veranderingen ondergaan, waarbij de nadruk ligt op het verminderen van zijn damage output in ruil voor meer tankiness. Karma heeft het daarentegen te goed gedaan in het nieuwe seizoen, waardoor Riot haar over de hele linie nerf heeft gemaakt om de balans te bewaren.

Sommige gebeden hebben hun mening over de aankomende nerf van Karma al gedeeld op reddit en stellen voor om haar balans terug te draaien voordat de hero aanvankelijk werd gebuffed

Systeemaanpassingen: Een gemengde zak

De patch zal ook systeemaanpassingen bevatten, waarbij sommige items buffs krijgen om ze levensvatbaarder te maken. Infinity Edge krijgt bijvoorbeeld een toename in bonus critical damage en Lord Dominik’s Regards krijgt een verhoogde armor penetratie. Andere items, zoals Hextech Alternator en Kircheis Shard, krijgen echter nerfs, waardoor hun krachtniveau daalt.

High Noon-evenement en nieuwe skins

Naast de gameplayveranderingen introduceert Patch 14.6 ook nieuwe skins en het High Noon Event, dat een frisse esthetiek aan het spel toevoegt. Dit maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van Riot om het spel spannend en boeiend te houden voor spelers met regelmatige contentupdates.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *