April 24, 2024
eSports eSports Gids

Wanneer is Valorant Night Market?

  • March 27, 2024
  • 5 min read
Wanneer is Valorant Night Market?

Als Valorant-speler kun je je uiterlijk aanpassen door de gewenste skin te kopen, maar die passen waarschijnlijk niet in je budget, vooral als je geïnteresseerd bent geraakt in het spelen van dit shooter-spel omdat het gratis is om mee te beginnen. Daarom is de Valorant Night Market in het leven geroepen – om spelers in staat te stellen skins met korting te kopen.

Dit gelimiteerde evenement is een spannende kans voor jou om exclusieve aanbiedingen te krijgen voor gewilde cosmetica, wat de betrokkenheid bevordert en je spelervaring verbetert. Wanneer komt de Night Market terug naar Valorant – dit is een vraag die elke fan van de game wil weten.

Belangrijke informatie

– VALORANT Night Market komt elke Act terug en biedt spelers skins met korting aan.

– De Night Market biedt een verscheidenheid aan skins, met gegarandeerd minstens twee Premium Edition- of mes-skins.

– Spelers kunnen de volgende Nachtmarkt verwachten tussen 10 en 15 september tijdens Episode 7 Act 2.

– Het mechanisme van de Nachtmarkt omvat willekeurige selectie, kortingen tot 49% en een gebruiksvriendelijke interface voor aankopen.

Wat is de Valorant Nachtmarkt?

De Valorant Night Market is een functie in het spel waarmee spelers skins met korting kunnen kopen. Het biedt je een unieke kans om exclusieve skins tegen gereduceerde prijzen te bemachtigen.

Als je de Nachtmarkt opent via het schoppen-icoon in het spelvenster, krijg je zes willekeurige skin-kaarten te zien. Deze kaarten onthullen een verscheidenheid aan skins, variërend van Select Edition tot Premium Edition, met ten minste twee gegarandeerde Premium Edition of mes skins in de mix.

De Night Market sluit dure gun en knife skins uit, zodat je toegang hebt tot meer betaalbare opties.

Hoe werkt de Nachtmarkt in Valorant?

Om toegang te krijgen tot de Nachtmarkt klik je gewoon op het spade-icoon in het spelvenster.

Binnen zie je zes kleurgecodeerde kaarten met elk een afgeprijsde skin. De kortingen variëren van 10 tot 49 procent van de oorspronkelijke prijs. De skins zijn ingedeeld naar kaartkleur: blauw voor Select Edition, groen voor Deluxe Edition, roze voor Premium Edition en geel voor melee skins.

Elke Night Market-collectie garandeert minstens twee melee- of Premium Edition-skins. Dit systeem zorgt ervoor dat je gewilde skins tegen gereduceerde prijzen kunt kopen, zodat je je collectie kunt uitbreiden zonder dat het veel geld kost.

Welke skins kun je krijgen in Nachtmarkt Valorant?

Om de skins te ontdekken die beschikbaar zijn in de Nachtmarkt van Valorant, hoef je alleen maar door de kleurgecodeerde kaarten te navigeren die bij binnenkomst worden weergegeven. De Nachtmarkt biedt verschillende skins, die elk een andere kleur hebben:

– Blauwe kaarten tonen Select Edition-skins zoals Infantry en Prism II, die betaalbaarder zijn maar geen animaties hebben.

– Groene kaarten tonen Deluxe Edition skins, zoals Galleria en Smite, die verbeterde visuals bieden zonder animaties.

– Premium Edition-skins, met roze kaarten, bevatten animaties en geluidseffecten, zoals Black Market en Celestial.

– Gele kaarten onthullen melee-skins, die variatie aan de collectie toevoegen.

Verken de kaarten, vind je gewenste skins en profiteer van de kortingen in de Night Market.

Hoe worden de skins in Nachtmarkt Valorant gekozen?

De selectie skins in de Nachtmarkt van Valorant is zorgvuldig samengesteld door ontwikkelaars op basis van specifieke criteria om eerlijkheid en variatie voor spelers te garanderen. Alleen Select-, Deluxe- en Premium Edition-collecties komen in aanmerking, inclusief de bijbehorende mesjesskins.

Uitgesloten zijn Exclusive en Ultra Edition skins, Battle Pass skins, dure messkins en Agent Contract skins. Elke rotatie bevat ten minste twee mes- of Premium Edition-skins voor diversiteit. Skins die in aanmerking komen moeten minstens twee acts in de Valorant Store zijn geweest voordat ze in de Night Market verschijnen.

Het volgen van deze richtlijnen zorgt voor eerlijkheid, exclusiviteit en een evenwichtige variatie voor spelers om te genieten van skins met korting.

Wanneer is de volgende Valorant Nachtmarkt?

De volgende Valorant Night Market zal naar verwachting plaatsvinden tussen 18 april en 2 mei 2024, vlak voor de introductie van Episode 8, Act 3 halverwege mei. De specifieke data kunnen kleine variaties hebben, maar dit tijdsbestek is afgeleid van eerdere Night Market-schema’s. Specifieke details zullen echter snel officieel bekend worden gemaakt, aangezien april snel nadert en de Valorant-fans blijven speculeren over uitgelekte informatie over de kwestie.

Vaak gestelde vragen

Kunnen spelers Skins van de Nachtmarkt ruilen of schenken in Valorant?

Je kunt skins van de Nachtmarkt in VALORANT niet ruilen of schenken. De skins die je verkrijgt zijn alleen voor jouw account. Elke speler heeft zijn eigen unieke collectie en deze items kunnen niet worden overgedragen of gedeeld met anderen.

Zijn er exclusieve beloningen of bonussen voor het kopen van meerdere skins van de nachtmarkt?

Als je meerdere skins koopt van de Nachtmarkt in VALORANT, zijn er geen exclusieve beloningen of bonussen. Bij elke transactie krijg je korting op individuele skins. Je kunt genieten van unieke aanbiedingen voor verschillende skins zonder extra extraatjes voor het kopen van meerdere items.

Hoe laat begint de Nachtmarkt Valorant?

De Valorant Nachtmarkt begint meestal om 20:00 EST.

Zijn er plannen om de Nachtmarkt uit te breiden met andere In-Game Items naast Skins?

Er zijn momenteel geen plannen om de Nachtmarkt uit te breiden met andere in-game items naast skins.

Hoe bepalen de ontwikkelaars van Valorant de selectie van skins die beschikbaar zijn in elke nachtmarktrotatie?

Wanneer Valorant ontwikkelaars skins kiezen voor de nachtmarkt rotatie, houden ze rekening met factoren zoals populariteit van de skin, leeftijd van de release en exclusiviteit. Dit selectieproces zorgt voor een mix van gewenste en toegankelijke skins voor spelers.

Conclusie

Nederlandse spelers kunnen verwachten dat ze het verleidelijke aanbod van de Nachtmarkt alleen rond bepaalde data kunnen ontdekken. Gemiddeld zijn er zes Valorant Night Markets per jaar, wat betekent dat je tijdens ten minste één ervan je handen kunt leggen op afgeprijsde VALORANT skins waar je al sinds een succesvolle Nederlandse speler als Amy ooit je oog op hebt laten vallen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *