April 19, 2024
eSports eSports Nieuws

Wapens vrijspelen in Deep Rock Galactic: Survivor

  • February 14, 2024
  • 3 min read
Wapens vrijspelen in Deep Rock Galactic: Survivor

Deep Rock Galactic Survivor, een auto-shooter overlevingsgame, haalt inspiratie uit de gameplaymechanieken van Vampire Survivors en integreert deze met de rijke personages en het universum van Deep Rock Galactic. Deze nieuwe titel biedt spelers de kans om verschillende personages in verschillende klassen te belichamen, elk met een uniek arsenaal. Naarmate spelers verder komen in hun avontuur, wordt het vrijspelen van wapens een cruciaal aspect om de uitdagende biomes en vijanden in de game te overleven. Dit artikel gaat in op de complexiteit van het vrijspelen van wapens in Deep Rock Galactic Survivor, zodat spelers goed zijn uitgerust om hun wapenarsenaal uit te breiden.

Hoe wapens vrijspelen werkt

Om de gevaarlijke wereld van Deep Rock Galactic Survivor te overleven, heb je een gevarieerde en krachtige wapenset nodig. De game is verdeeld in verschillende biomes, die elk unieke uitdagingen en vijanden bieden. Om te overleven, moeten spelers hun arsenaal voortdurend uitbreiden. Het ontgrendelen van wapens in Deep Rock Galactic Survivor gebeurt op twee manieren: het ontgrendelen van verschillende klassen en het opklimmen in klassen om mijlpalen te ontgrendelen.

Ontgrendelen via klassen

Bij elke klasse in Deep Rock Galactic Survivor hoort een aparte set wapens. Door nieuwe klassen vrij te spelen, krijgen spelers toegang tot deze unieke arsenalen, waardoor ze gevechten op maat kunnen benaderen op basis van de voorkeuren van de speler en de uitdagingen van elke biome.

Stijgende klassen en mijlpalen

De tweede methode bestaat uit het opklimmen van klassen om specifieke mijlpalen te voltooien. Deze progressie ontgrendelt een overvloed aan nieuwe wapens, waardoor de gevechtscapaciteiten van een speler aanzienlijk worden versterkt.

Overzicht wapens Deep Rock Galactic Survivor

Hier is een kort overzicht van een aantal opvallende wapens en hoe je ze vrijspeelt:

Arc-Tek Cryo Guard: Bereik Class Rank 15 op de Scout.

ArmsKore Coil Gun: Bereik Class Rank 27 voor de Gunner.

Breach Cutter: Bereik Class Rank 15 voor de Engineer.

“Bulldog’ Zware Revolver: Ontgrendel de Gunner Class.

CRSPR Vlammenwerper: Ontgrendel de Driller-klasse.

Cryokanon: Bereik Class Rank 21 op de Driller.

“Lead Storm” Powered Minigun: Ontgrendel de Gunner-klasse.

LMG Geweer Platform: Ontgrendel de Engineer-klasse.

“Thunderhead” Zwaar Autokanon: Bereik Class Rank 12 voor de Gunner.

Deze wapens worden onder andere vrijgespeeld door specifieke Class Ranks te bereiken of door de respectieve klasse vrij te spelen. Het is belangrijk om te weten dat van sommige wapens nog niet bekend is hoe je ze kunt ontgrendelen, wat erop wijst dat het spel verborgen vereisten kan hebben of dat toekomstige updates nieuwe manieren zullen introduceren om ze te verkrijgen.

Conclusie

Deep Rock Galactic Survivor biedt een rijke en boeiende gameplay-ervaring, waarbij het ontgrendelen van wapens een cruciale rol speelt bij het overleven van de diverse biomes in de game. Door de mechanismen achter het ontgrendelen van wapens te begrijpen – via het ontgrendelen van klassen en het opklimmen van klassen om mijlpalen te bereiken – kunnen spelers hun arsenaal strategisch uitbreiden. Deze gids dient als basis voor spelers die de kunst van het wapens ontgrendelen in Deep Rock Galactic Survivor onder de knie willen krijgen, zodat ze klaar zijn voor welke uitdaging dan ook.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *