July 20, 2024
Fortnite Fortnite Gids

Welke zijn de zeldzaamste zwevers in Fortnite?

  • March 29, 2024
  • 5 min read
Welke zijn de zeldzaamste zwevers in Fortnite?

Nederlandse spelers doen al geruime tijd mee aan competitief gamen en behoren tot de beste van Europa. Naar verluidt is Fortnite het videospel met de hoogste prijzen in Nederland, wat blijkt uit de verdiensten van sommige topspelers van het spel in toernooien. De beruchte Rojo heeft meer dan een miljoen dollar aan prijzen gewonnen in Fortnite-toernooien, wat veel opkomende gamers heeft gemotiveerd om zich in te zetten voor deze battle royale.

Een belangrijke functie in Fortnite is de glider, die een grote bijdrage levert aan je spelstrategie en speelstijl. We hebben de zeldzaamste Fortnite-gliders geselecteerd waar fans van het spel op moeten letten.

Wat is een glider in Fortnite?

Een glider in Fortnite is een item dat spelers gebruiken om van de Battle Bus af te dalen en door de kaart te navigeren. Het dient als een soort parachute waarmee spelers langzaam en met meer controle kunnen zweven in vergelijking met parachutespringen. Zweefvliegtuigen kunnen worden geactiveerd na het springen van de Strijdbus of wanneer ze worden gelanceerd vanaf een lanceerplatform. Ze zijn essentieel om valschade te vermijden en specifieke locaties op de kaart te bereiken.

Mako

De Mako glider in Fortnite is een ongewone glider waarmee spelers ‘door de lucht kunnen zweven als de machtige haai’. Dit zweefvliegtuig werd geïntroduceerd in seizoen 1 van Fortnite en kwam voor het eerst beschikbaar op 26 oktober 2017. De prijs is 500 V-Bucks en het is een van de zeldzaamste zweefvliegtuigen in het spel geworden vanwege de beperkte beschikbaarheid.

Tijdens seizoen 1 konden gamers die level 25 bereikten het Mako-zweefvliegtuig gratis krijgen, maar het werd later in januari kortstondig toegevoegd aan de Item Shop. De toevallige toevoeging leidde echter tot een snelle verwijdering door Epic Games. Sindsdien is het Mako-zweefvliegtuig niet meer verschenen in de Item Shop, waardoor het een zeer gewild en zeldzaam cosmetisch item is in Fortnite.

Oprichterszweefvliegtuig

De Founder’s Glider in Fortnite is een Common Glider die een grote zeldzaamheid en historische waarde heeft in het spel. Deze glijder werd exclusief toegekend aan spelers die een Founder’s Pack kochten, waardoor het nu bijna onmogelijk is om hem te verkrijgen. De Founder’s Glider werd uitgebracht in Season 1 van Chapter 2 en is een van de oudste en zeldzaamste gliders in Fortnite.

Het unieke ontwerp en de beperkte verkrijgbaarheid hebben bijgedragen aan de begeerlijkheid onder spelers. Het slanke en stijlvolle uiterlijk van het zweefvliegtuig en de exclusiviteit maken het tot een begeerd cosmetisch item voor Fortnite-enthousiastelingen.

Discovery-zweefvliegtuig

De Discovery Glider in Fortnite is een Epic Glider die in de zeldzame categorie valt, waardoor het een begeerd cosmetisch item is onder spelers. Het werd geïntroduceerd tijdens Fortnite Seizoen 8 en was exclusief verkrijgbaar tijdens dat seizoen, waardoor het nog waardevoller en gewilder werd.

Dit zweefvliegtuig maakt deel uit van de Galaxy-set en was voor het eerst te zien in het spel op 19 augustus 2019. Spelers konden de Discovery Glider verkrijgen via Samsung Galaxy-promoties, waardoor de exclusiviteit nog verder werd vergroot. Al met al onderscheidt de Discovery Glider zich als een unieke en gewilde cosmetica in Fortnite vanwege de beperkte beschikbaarheid en het opvallende ontwerp.

Stealth Pivot

De Stealth Pivot Glider is een gestroomlijnd en stijlvol zweefvliegtuig waarmee spelers met finesse en subtiliteit op het slagveld kunnen afdalen. Dit zweefvliegtuig heeft een gestroomlijnd ontwerp met gedempte kleuren, perfect voor wie een stille entree wil maken of in de omgeving wil opgaan.

De Stealth Pivot Glider is niet alleen esthetisch maar ook functioneel, en zorgt voor een soepele en stille afdaling terwijl je in actie glijdt. Het draaimechanisme zorgt voor precieze controle en manoeuvreerbaarheid, waardoor het een populaire keuze is voor spelers die de voorkeur geven aan een meer tactische benadering van hun landingen.

Rotor

De Rotor Glider in Fortnite is een Epic glijder die deel uitmaakt van de Double Helix set. Het werd geïntroduceerd in Hoofdstuk 1, Seizoen 6 en wordt gekenmerkt door ‘gekalibreerd om de luchtstroom te maximaliseren’. Dit zweefvliegtuig, met Epic zeldzaamheid, werd beschikbaar voor gamers op 25 maart 2018. Het is een must-have voor serieuze spelers die hun persoonlijke stijl willen laten zien en de competitie willen domineren.

Bovendien kan de Rotor Glider worden verkregen uit de Nintendo Switch Bundle, waardoor het een gewild item is voor Fortnite-liefhebbers.

Aerial Assault One

De Aerial Assault One glijder in Fortnite is een Uncommon glijder die je kunt vrijspelen door Level 5 te bereiken in de Season Shop voor 500 V-Bucks. Dit zweefvliegtuig van 6 inch heeft details op game-niveau en eersteklas deco, waardoor de on-shelf Battle Royale-ervaring naar een hoger niveau wordt getild. Het stelt spelers in staat om van de Battle Bus af te springen en in actie te glijden dankzij de goed ontworpen functies.

Conclusie

Gliders moeten niet worden gezien als onbelangrijke cosmetica in Fortnite, maar eerder als objecten die je spelervaring enorm kunnen beïnvloeden. Ze beïnvloeden je landingsefficiëntie en je gameplaystrategie. Daarom kunnen alleen echt toegewijde spelers van het spel de zeldzaamste glijders bemachtigen, die door hun beperkte beschikbaarheid veel waarde hebben.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *