April 23, 2024
eSports eSports Nieuws

Zebronics bundelt krachten met Skyesports voor BGMI Champions Series 2024: een nieuw hoofdstuk in Esports

  • March 1, 2024
  • 2 min read
Zebronics bundelt krachten met Skyesports voor BGMI Champions Series 2024: een nieuw hoofdstuk in Esports

In een baanbrekende stap heeft Zebronics, een toonaangevende speler op het gebied van IT- en gamingrandapparatuur, samengewerkt met Skyesports, een gewaardeerde organisator van esports-toernooien in India, om de Battlegrounds Mobile India (BGMI) Champions Series 2024 naar een hoger niveau te tillen.

Dit strategische partnerschap markeert een cruciaal moment voor beide entiteiten, omdat ze hun krachten bundelen om het Indiase esports-landschap te versterken en een uitzonderlijke game-ervaring te bieden.

Met een hoofdprijzenpot van INR 10.000.000 op het spel, staat de Skyesports Champions Series 2024 klaar om toptalent uit heel India aan te trekken.

De samenwerking tussen Zebronics en Skyesports gaat verder dan alleen merkrelatie; het is een gedeelde visie om de groei van esports in het land te bevorderen en te bevorderen.

Als partner op het gebied van gamingrandapparatuur zal Zebronics zijn expertise en premiumproducten inbrengen om de algehele toernooi-ervaring te verbeteren.

Met een uitgebreid aanbod wil Zebronics tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van deelnemers en publiek, en zo een gedenkwaardig en meeslepend evenement garanderen.

Yash Doshi, directeur inkoop en marketing van Zebronics, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking en herhaalde hun inzet voor het bevorderen van de esports-scene in India.

Esports-enthousiastelingen kunnen uitkijken naar een spannende competitiestructuur met halve finales van 28 februari tot 4 maart en de grote finales van 5 tot 10 maart.

De halve finales bepalen welke 16 beste teams in aanmerking komen voor de grote finale, waar ze strijden om de prestigieuze titel van Skyesports Champions Series 2024-kampioen.

De samenwerking tussen Zebronics en Skyesports belooft fans een opwindende esports-ervaring te bieden, met live-uitzendingen in het Hindi en Tamil.

Naarmate het toernooi vordert, zullen 24 teams, waaronder gerenommeerde squadrons als iQOO Soul, Revenant Esports en Entity Gaming, fel strijden om hun plaats onder de elite esports-rangen veilig te stellen.

About Author

Olny

Olny is een eSport-medium dat zich richt op het leveren van nieuws, analyses en verslagen over de spannendste eSport-evenementen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *